A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Familiedag: Save the date!

02/06/2019 15:08:14

Op 22 juni is weer de jaarlijkse familiedag!

Omdat we dit seizoen zoveel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen, even een korte uitleg van deze super gezellige dag.

De familiedag, de naam zegt het al, is een dag waarop we met zijn allen: spelers, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen een toernooitje korfballen. Iedereen mag meedoen, of je nu kunt korfballen of niet.

De dag begint met het schutterstoernooi: in tweetallen schieten op de korf. Een competitie tussen jong en oud, ervaren en minder ervaren schutters. En vaak met verrassende winnaars!

In de middag is het familietoernooi: teams samengesteld uit spelers en hun familie/vrienden nemen het tegen elkaar op. Jong en oud in één team, hoe leuk is dat! Het zou super leuk zijn als vanuit elk team minstens een familieteam meedoet aan deze familiedag: overleg eens met elkaar en doe mee!

Aan het eind van de dag is het tijd voor een gezellige BBQ. Hou de inschrijflijsten in de kantine in de gaten waar je uit kan kiezen en wat de kosten daarvoor zijn.

Verder deze dag: een springkussen, een zwembadje bij mooi weer, spelletjes, een gezellige buitenbar, een rad van fortuin, een muziekje, een natje en een droogje. Ook gaan we alle teams die dit seizoen kampioen geworden zijn even in het zonnetje zetten. Kortom: alle ingrediënten voor een Gemini-dag!

Binnenkort hangen de inschrijflijsten voor het schutterstoernooi, het familietoernooi en de BBQ in de kantine.

Categorieën