A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Familiedag update

21/06/2019 11:12:20

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover! De jaarlijkste familiedag! We hebben een recordaantal aanmeldingen waardoor het een gezellige drukte beloofd te worden op het veld zaterdag. Ook aan de kleintjes in gedacht, want de hele dag zal er een springkussen aanwezig zijn.

Het schutterstoernooi begint om 10.00. Wel willen we alle deelnemers verzoeken om uiterlijk 9.30 uur aanwezig te zijn, zodat alle palen opgezet kunnen worden en we ook echt om 10.00 uur kunnen starten. Het toernooi duurt tot 12.30.

Daarna start het familietoernooi om 13.00. Ook daar hebben we een strak programma en is het de bedoeling meteen te starten met de volgende wedstrijd als de vorige is afgelopen, dus zorg dat je klaarstaat bij het goede veld zodat het wisselen lekker soepel gaat!

De barco is vanaf 9.00 aanwezig en kan ook nog wat hulp gebruiken met het opzetten van de buitenbar, dus ben je toch al wakker en wil je even een handje helpen? Voel je welkom.

BBQ
De BBQ begint na het familietoernooi om ongeveer 18.30.
Opgeven voor de BBQ is niet meer mogelijk.

Als je je opgegeven hebt, kun je de hele dag aan de bar je pakket betalen. Wanneer je hebt betaald krijg je een bonnetje met daarop het menu wat je hebt besteld. Wanneer je het bonnetje inlevert bij Frank en David krijg je je vlees. Verder is er een plek met stokbrood, salade etc waar iedereen die heeft betaald gebruik van kan maken.

Kampboekje
Voor alle kinderen die meegaan op kamp, de kampboekjes liggen boven in de kantine! Zoek je eigen boekje en neem deze mee naar huis en natuurlijk ook als je op kamp gaat.

Nog even een herinnering voor alle ouders, willen jullie de vraag in de mail over het kamp nog even beantwoorden over het aantal plekken in de auto? We hebben pas van 3 mensen een antwoord gekregen.

Dus graag even een mailtje sturen naar jac@gemini-korfbal.nl met daarin hoeveel personen je kwijt kan met hun bagage.

Categorie├źn