A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Competitie programma bekend

07/11/2019 10:14:59

Het definitieve competitie programma is bekend! De wedstrijden worden echter nog niet goed weergegeven op onze website, maar daar wordt aan gewerkt. Ook wordt het scheidsrechterschema, rijdersschema en zaaldienstschema nu gemaakt en zullen worden toegevoegd aan de wedstrijden op de site (en worden eenmalig rond gemaild).

De wedstrijden zijn altijd te bekijken in de KNKV wedstrijdzaken App. Een must have voor alle spelers/scheidsrechters! Wijzigingen zijn meteen zichtbaar en je krijgt daar ook een melding van op je telefoon. In deze app kun je je registreren als speler of toeschouwer. Let op: wil je je als speler registreren, dan moet je jezelf in de app registreren met hetzelfde e-mailadres als dat bij Gemini in het achterliggende administratiesysteem geregistreerd is. Anders herkent de app je niet als speler en zul je toeschouwer worden. Weet je niet welk e-mailadres dit is? Dit kun je navragen bij ledenadministratie@gemini-korfbal.nl

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de app of lukt het registreren niet, check dan eerst de site https://www.sportlink.nl/knkv/ . Hier kan je ook doorklikken naar de supportpagina waar ook handige tips/trucs staan voor het gebruik van de app.

Categorie├źn