A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Corona update deel 3

28/03/2020 21:30:20

Corona update 28 maart

Beste allemaal,

We missen jullie! Het is zó raar dat er geen trainingen en wedstrijden zijn en we elkaar niet zien. De KNKV heeft afgelopen week besloten dat de veldcompetitie definitief niet doorgaat. Ook niet als de overheid straks de scholen weer opent en sportverenigingen weer laat sporten. Jammer, maar wel duidelijk!

We hopen nog steeds dat we dit sportseizoen kunnen afsluiten met de familiedag en het jeugdkamp. Of deze activiteiten kunnen doorgaan, hangt natuurlijk af van het verloop van het virus en de maatregelen van de overheid. Hiervan houden we je op de hoogte!

Selectietrainer  

Omdat er geen wedstrijden meer zijn, hebben we de samenwerking met onze selectie-trainer Peter van Vliet per 1 april opgezegd. Peter, dank voor je inzet de afgelopen 2 jaar. We denken met trots terug aan het zaalkampioenschap van 2019! We gaan zeker nog op een goede manier afscheid van je nemen!

Contributie

We kunnen ons voorstellen dat jullie je afvragen hoe dat zit met de contributie, nu we van maart tot en met juli niet kunnen trainen of spelen. We snappen deze vraag, maar als bestuur willen we jullie vragen de contributie toch gewoon te betalen. We hebben onze normale kosten (huur veld, zaal, kosten KNKV, gas-water-licht, belasting, website), terwijl de inkomsten (bar, maar ook sponsoring) teruglopen. Zo is het nog niet zeker of bijvoorbeeld de zaalhuur van de maand maart wordt terugbetaald. Komt u daardoor in de problemen, neem dan contact op met het bestuur.

Sponsoring

Zoals gezegd lopen de sponsorinkomsten sterk terug, doordat enkelen sponsoren hebben opgezegd. Graag willen we deze vorm van inkomsten weer opvijzelen door het werven van nieuwe sponsoren. Maar hoe? Is er iemand in de vereniging die hier eens over wil meedenken? Meld je bij het bestuur!

Vlogs

Missen jullie korfbal ook zo? Hoe blijven jullie in vorm? Laat het zien! Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jullie een vlog willen maken waarin je laat zien hoe je je korfbalskills en/of conditie op niveau houdt. Wij zetten je vlog dan op Facebook en op Insta (in de besloten groep)! Laat van je horen…

Trainingen

Voorlopig zijn er geen trainingen. Wanneer de overheid bepaalt dat het weer verantwoord is, gaan we zeker de palen weer opzetten buiten. We laten dat dan uiteraard weten. Tot dan!

Let op elkaar, blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur,

Eric, Esther H,. Esther G., Eef

Categorieën